Werkgevers

U zoekt een nieuwe medewerker die meteen bij u in dienst kan treden? Wij helpen u graag! Op basis van uw functieprofiel, eisen & wensen zoeken wij de perfecte kandidaat voor u.

Uw wensen


Voordat we kunnen beginnen aan het zoeken naar kandidaten gaan we graag met u om de tafel om een indruk te krijgen van uw wensen. We zoeken antwoorden op vragen zoals: waar heeft u een personeelstekort, hoe ziet de beschikbare functie er uit, in welk tijdsframe dient de werknemer werkzaam te zijn, wat zijn uw verwachtingen van de gewenste kandidaat of aan welke vereisten dient hij of zij te voldoen.

Werving en selectie


Wij starten de werving en selectie nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht. We gaan actief op zoek naar de ideale kandidaten voor uw openstaande positie(s). Wij verzorgen de gehele werving voor u. Zo nodigen wij geselecteerde kandidaten uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek om de kwalificaties door te nemen. Dit doen wij om een zo reëel mogelijk beeld te schetsen van iemand zijn persoonlijkheid, capaciteiten, houding en motivatie van de kandidaat.

Onze expertise, uw voordeel


  • U bespaart enorm veel tijd (en geld)
  • Wij verkorten uw zoektocht, zelfs bij de invulling van uw “lastigste” vacatures
  • Wij factureren pas wanneer onze kandidaat daadwerkelijk bij u in dienst treed. Geen ongewenste verrassingen
  • Wij bieden u een transparante en flexibele samenwerking en denken met u mee

Kennis en ervaring: dat werkt!


Neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag.