Werknemers

Op zoek naar werk?


Bent u op zoek naar werk?

Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of schrijf je in via het online inschrijfformulier en wij gaan voor je op zoek naar de baan die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Inschrijven en aan het werk


Wij doen ons best om een passende baan voor je te vinden. Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden zijn.

Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar een passende functie, bij één van onze opdrachtgevers. Mochten we een passende functie hebben gevonden dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Als de opdrachtgever positief is wordt je uitgenodigd voor een gesprek en in sommige gevallen kun je direct aan de slag. Het doel is om tot een perfecte match te komen tussen jou, een functie en een bedrijf.

Werken via Work Specialist Uitzendbureau


Werken via Work Specialist Uitzendbureau betekent  dat je, als uitzendkracht, aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers in diverse branches. Dit kan voor een langere periode zijn, maar ook voor een kortere tijd. Dat is geheel afhankelijk van de situatie bij de desbetreffende opdrachtgever en uiteraard van je eigen wensen.

Work Specialist werkt met een fasensysteem voor arbeidscontracten. De fase waarin uw contract zit, is afhankelijk van het aantal weken dat u voor ons gewerkt heeft. Hoeveel u gaat verdienen hangt af van meerdere factoren. Uiteraard van het soort werk wat u gaat doen, de ervaring die je met eventuele eerdere functies hebt opgedaan en ook met je leeftijd.

Work Specialist Uitzendbureau is lid van de ABU. De ABU-cao hanteert vanaf dag één het loon dat in de betreffende sector van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid op de werkvloer tussen vaste medewerkers en de uitzendkrachten.

Mocht je enthousiast zijn geworden, reageer dan op een van onze vacatures of schrijf jezelf in middels een open sollicitatie.

We hopen snel kennis met je te maken.